How to kill a dog Show 2023 buy tickets now

Emma Sehested Høeg og Jennifer Vedsted Christiansen som står i front for kunstnerstudiet How to kill a dog åbner i 2023 for næste store show nemlig forestillingen Farvel til Madonna. Du finder dine billetter her.

Emma Sehested Høeg spillede en scene fra Lolita for Altid til Zulu Comedy Galla hvor hun kastede op på scenen og sang hittet “Det var aldrig helt nok for mig”. Hvis du vil se mere kan du allerede nu købe billetter til forestillingen Farvel til Madonna som spiller på Republique i februar 2023. Her vil Emma Sehested Høeg igen stå på scenen instrueret af Jennifer Vedsted Christiansen og med det vanlige hold fra How to kill a dog omkring dem.

Emma Sehested Høeg played a scene from Lolita for Altid at the Zulu Comedy Gala where she threw up on stage and sang the hit "It was never quite enough for me". If you want to see more, you can already buy tickets for the performance Farewell to Madonna playing at Republique in February 2023. Here Emma Sehested Høeg will again be on stage directed by Jennifer Vedsted Christiansen and with the usual team from How to kill a dog around them.